Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 30 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 30 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на ранок 30 червня - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
30 червня 2022 09:45

Ранок 30-го червня на Дніпропетровщині був неспокійний. Ворог знову влучив по Криворізькому району.

Як повідомив Валентин Резніченко, окупанти з різної зброї обстріляли Зеленодольську громаду. У Зеленодольську ворог поцілив у сільгосппідприємство. Там знищено склад, у якому було 40 тонн зерна. Вибух спричинив пожежу, яку вже загасили.

Під удар ствольної артилерії потрапив також центр села Велика Костромка. У пресслужбі ДСНС повідомили, що ворог влучив у аграрне підприємство – склад з сільгосптехнікою. Було масштабне загорання, яке рятувальники ліквідували. У селі є пошкодження житла людей. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав, що за попередніми даними ніхто не постраждав. Масштаби руйнувань встановлюються.

За словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, на Криворізькому напрямку ситуація повністю контрольована. 

В інших районах Дніпропетровщині все спокійно. Наразі вся критична інфраструктура області працює в штатному режимі. Російських окупаційних військ на території регіону на ранок 30 червня немає.

Нагадаємо, 28 червня сталася масова ворожа атака по Дніпропетровщині. Ворог випустив шість ракет – чотири із них наші військові збили над Дніпром та Синельниківським районом. Дві ворожі ракети влучили по території обласного центру. Одна прилетіла у будівлю автотранспортного підприємства. Згодом стало відомо, що під завалами автотранспортного підприємства, куди влучила ворожа ракета, рятувальники знайшли двох загиблих. Поранення отримали семеро людей. Серед постраждалих був шестирічний хлопчик. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах