На Дніпропетровщині під час комендантської години проводили закриті вечірки

На Дніпропетровщині під час комендантської години проводили закриті вечірки -

На Дніпропетровщині під час комендантської години проводили закриті вечірки - фото: кадр із фільму "Проект Х"

Події
28 червня 2022 13:22

У Дніпропетровській області проводили закриті вечірки під час комендантської години. В учасників виявили наркотики.

Як розповіли у ГУ НП Дніпропетровської області, правоохоронці встановлюють осіб, які організовують закриті вечірки з порушенням норм комендантської години під час дії воєнного стану. У кожному регіоні встановлені різні часові обмеження щодо роботи розважальних закладів уночі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, стало відомо, що мешканка Дніпропетровської області проводила закриті вечірки. У закритих групах відвідувачам за кілька годин до заходу повідомляли про місце, дату та час проведення. Поліцейські знайшли будинок, де проводилася вечірка. У той час там знаходилося 45 людей.

У Дніпропетровській області проводили закриті вечірки -У Дніпропетровській області проводили закриті вечірки - фото: dp.npu.gov.ua

На вечірці було 45 людей -На вечірці було 45 людей - фото: dp.npu.gov.ua

Правоохоронці зафіксували факт порушення організаторами та відвідувачами. Окрім цього, вилучили 150 "доз" психотропної речовини та "чорнові" записи за збут таких речовин. Загальна вартість влученого за цінами "чорного" ринку складає понад 50 тисяч гривень.

Також там знайшли наркотики -Також там знайшли наркотики - фото: dp.npu.gov.ua

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Після проведення всіх необхідних процесуальних заходів діям кожної особи буде надана правова кваліфікація.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах