Жителя Кривого Рогу затримали за сексуальну експлуатацію дітей і створення порно

Жителя Кривого Рогу затримали за сексуальну експлуатацію дітей і створення порно -

Жителя Кривого Рогу затримали за сексуальну експлуатацію дітей і створення порно - фото: unicef.org

Події
27 червня 2022 14:16

Мешканця Дніпропетровщини підозрюють у сексуальній експлуатації малолітніх дітей та створенні порнографії за їхньої участі. Чоловіка затримали – йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Про це повідомили у департаменті кіберполіції Нацполіції України.

Так, 28-літній житель Кривого Рогу вчиняв сексуальні дії відносно 6-річної доньки своєї співмешканки. За участі дівчинки він також створював порноконтент. Відповідні фото та відео потім публікував в даркнеті. Загалом чоловік створив більше сотні матеріалів. Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили ще двох постраждалих дівчаток – на той момент їм було 2 і 7 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські провели у квартирі чоловіка обшук. У нього вилучили ноутбук, мобільні телефони, жорсткі диски та флешки з фото та відео.

Криворіжця затримали. Йому вже оголосили підозру за виготовлення дитячої порнографії, сексуальне насильство, розбещення неповнолітніх. Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За скоєне підозрюваному загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Тривають слідчі дії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах