Актуальні вакансії: де у Дніпрі можна працювати без досвіду роботи

Актуальні вакансії: де у Дніпрі можна працювати без досвіду роботи

Актуальні вакансії: де у Дніпрі можна працювати без досвіду роботи - фото: 032.ua

Події
21 червня 2022 12:01

Через війну багато українців втратили роботу. За даними Міжнародної організації праці при ООН, в Україні проживають майже чотири мільйони безробітних. Дехто також зараз працює з низькою зарплатою або у відпустці за власний рахунок.

Проте, зараз у дніпрян є можливість влаштуватися на роботу навіть без досвіду роботи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На порталі Work.ua пропонують такі вакансіїї:

  • Оператор кол-центру. До обов’язків входить обробка вхідних та вихідних дзвінків, консультація клієнтів та ведення електронних звітів за результатами своєї роботи. Заробляти можна від десяти тисяч гривень.
  • Менеджер по роботі з клієнтами. На посаді потрібно спілкуватися з постійними клієнтами, залучати нових, укладати договори та працювати з документами. Зарплата від десяти тисяч гривень. Деякі роботодавці пропонують бонуси та премії.
  • Ріелтор. На посаду може претендувати людина, яка зможе вивчати ринок нерухомості та продавати квартири на вигідних умовах як для покупців, так і для компанії. Досвід не потрібний, але від майбутнього працівника вимагають професійний ріст та задоволених клієнтів. Заробітну плату обіцяють 20 тисяч гривень і вище.

Також в усіх областях України зараз популярні саме робітничі вакансії. Аналітики зазначають, що найчастіше роботодавці шукають монтажників, вантажників, комплектувальників та пакувальників товарів. На них також можна влаштуватися без досвіду роботи.

Аналітики кадрового порталу наголошують, що в сучасних реаліях попит на працівників робітничих спеціальностей буде збільшуватися.

Якщо ви шукаєте роботу, то можете звернутися до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування. Вакансії можна знайти:

  • У чат-боті Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot;
  • У Телеграм-каналі "Робота зараз: Державна служба зайнятості";
  • На офіційному сайті Дніпропетровської служби зайнятості. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах