Пожежу на нафтобазі у Новомосковському районі гасять другу добу

Пожежу на нафтобазі у Новомосковському районі гасять другу добу -

Пожежу на нафтобазі у Новомосковському районі гасять другу добу - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
20 червня 2022 09:54

Рятувальники продовжують гасити масштабну пожежу, яка виникла внаслідок ракетного удару по нафтобазі у Новомосковському районі.

Про це сьогодні вранці, 20 червня, повідомив очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук. Він зазначив, що рятувальники гасять палаючий резервуар та розбирають завали.

- Наразі рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки пожежі на нафтобазі, в яку в суботу влучили ворожі ракети. Там тривають роботи з гасіння палаючого резервуару і розбору завалів, – розповів Микола Лукашук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко також підтвердив, що рятувальники другу добу продовжують боротися з пожежею на нафтобазі.

У ДСНС Дніпропетровської області повідомили, що наразі на місці працюють 18 вогнеборців та чотири пожежні машини. Роботи з гасіння ще тривають. 

Нагадаємо, що ворог атакував нафтобазу у Новомосковському районі ввечері 18 червня. Вдарив одразу трьома ракетами. Внаслідок атаки сталася сильна пожежа. Вранці наступного дня вибухнув резервуар з паливом. Загалом постраждали 14 людей. З них двоє загинули – рятувальник та працівник бази. Ще восьмеро людей нині перебувають у лікарнях. У них всіх є глибокі опіки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах