Як минула ніч на 20 червня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 20 червня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 20 червня у Дніпропетровській області - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
20 червня 2022 09:25

Ніч на 20 червня у Дніпропетровській області минула без оголошення повітряних тривог, але, на жаль, без ворожих обстрілів не обійшлося.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що вчора пізно ввечері ворог зі ствольної артилерії вдарив по Великій Костромці, що у Криворізькому районі.  Внаслідок обстрілу в селі загорівся приватний будинок. Також є руйнування. З місцевих жителів ніхто не постраждав.

Рятувальники досі продовжують ліквідовувати наслідки пожежі на нафтобазі у Новомосковському районі, куди в суботу, 18 червня, прилетіли три ворожі ракети. Там тривають роботи з гасіння палаючого резервуару та розбору завалів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко також повідомив, що ворог вдарив з артилерії по Великій Костромці.

Наслідки ворожого удару по Великій Костромці -Наслідки ворожого удару по Великій Костромці - фото: t.me/mykola_lukashuk

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається стабільно напруженою. Окупанти продовжують бити з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, мінометів, використовують крилаті ракети по мирним населеним пунктам. У самому Кривому Розі та районі ситуація зберігається стабільною та контролюється військової адміністрацією і ЗСУ.

В інших районах області ніч минула спокійно. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини на ранок 20 червня немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах