Яка ситуація у Дніпропетровській області на 17 червня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 17 червня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 17 червня - фото: facebook.com/UA.National.Police

Події
17 червня 2022 09:20

Ніч на 17 червня у Дніпропетровській області минула з однією повітряною тривогою, але обійшлося без ворожих обстрілів.

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, пізно ввечері окупанти з артилерії обстріляли Зеленодольську громаду. Вони поцілили по селу Велика Костромка. Внаслідок обстрілу ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що росіяни влучили по околицям Великої Костромки. Опівночі вони також вдарили і по околицям Зеленодольська. У цьому випадку теж обійшлося без жертв.

Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що у Кривому Розі все нормально. На Криворізькому напрямку оперативна ситуація залишається стабільно напруженою. Ворог зосереджує сили на утримання раніше зайнятих рубежів і намагається не допустити наступу наших військ. Території, які потрапили під ворожі обстріли, продовжують розміновувати.

У всіх громадах Дніпропетровської області ситуація контрольована. На ранок 17 червня російських окупаційних військ на території регіону немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах