Четверо загиблих і десятки пошкоджених будинків: окупанти обстріляли Дніпропетровщину

Четверо загиблих і десятки пошкоджених будинків: окупанти обстріляли Дніпропетровщину -

Четверо загиблих і десятки пошкоджених будинків: окупанти обстріляли Дніпропетровщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
15 червня 2022 08:54

Ніч на 15 червня у Дніпропетровській області була важкою та напруженою. Окупанти обстріляли два райони, є загиблі та поранені мирні жителі.

Як розповів очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук, сьогодні вночі російські війська обстріляли з реактивної системи залпового вогню "Ураган" місто Апостолове, що у Криворізькому районі. Внаслідок обстрілу загинули четверо чоловіків. Ще один місцевий мешканець отримав поранення – його госпіталізували. Також було пошкоджено близько десяти будинків та міську лікарню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул закликав мешканців Апостолова не виходити поки що на вулицю та нічого не торкатися. На місці вже працюють вибухотехніки. Він також нагадав, що містяни можуть евакуюватися до Кривого Рогу, оскільки вони проживають дуже близько до лінії зіткнення. Відносно цього питання треба звертатися до міського голови Апостолова Андрія Оси.

Окрім цього, вночі окупанти вдарили по Новомосковському району. Вони нанесли два ракетних удари по одному із сіл в Піщанській громаді. Через обстріл пошкоджено чотири будинки, гаражі, зруйновано одну господарчу будівлю. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Воронка від ракети -Воронка від ракети - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Микола Лукашук зазначив, що всі об’єкти, по яким росіяни завдали ударів вночі, цивільні. В інших районах області ніч минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій. Окупаційних військ на території Дніпропетровщини наразі немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах