У Дніпрі трамвай зійшов з рейок та врізався в дерево

У Дніпрі трамвай зійшов з рейок та врізався в дерево -

У Дніпрі трамвай зійшов з рейок та врізався в дерево - фото: t.me/dneproperatyv

Події
14 червня 2022 17:48

На правому березі Дніпра сьогодні ввечері, 14 червня, сталася ДТП за участі громадського транспорту – з рейок зійшов трамвай.

Подія трапилася на перехресті вулиці Каруни та Мануйлівського проспекту. За попередньою інформацією, під час руху трамвай №9 зійшов з рейок. Після цього його розвернуло та він врізався у дерево, повідомляє "Дніпро оперативний".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі трапилася ДТП -У Дніпрі трапилася ДТП - фото: t.me/dneproperatyv

На місце ДТП прибула карета "швидкої допомоги", тому, можливо, є постраждалі. Що могло стати причиною аварії – поки що невідомо.

Наразі рух трамваїв № 6 та №9 призупинений. На місце направили аварійну бригаду комунального підприємства "Дніпровський електротранспорт". Вони повинні ліквідувати наслідки ДТП та поставити трамвай знову на рейки.

На місце приїхала "швидка" -На місце приїхала "швидка" - фото: t.me/dnepr_operativ

Нагадаємо, що нещодавно у Дніпрі сталася ДТП за участі маршрутки. За попередньою інформацією, водію раптово стало погано за кермом. Після цього мікроавтобус з’їхав з проїжджої частини на залізничні рейки. Маршрутка проїхала між двома стовпами і не отримала серйозних пошкоджень. На фотографіях, які опублікували очевидці, можна побачити, що у неї було розбите бокове вікно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах