У Дніпрі жінці на голову з другого поверху скинули квітковий горщик

У Дніпрі жінці на голову з другого поверху скинули квітковий горщик

У Дніпрі жінці на голову з другого поверху скинули квітковий горщик - фото: dnepr.info

Події
14 червня 2022 18:12

У Дніпрі 13 червня чоловік скинув з другого поверху на голову жінці вазон з квітами.

Інцидент стався на проспекті Нігояна близько дев'ятої вечора. Повідомляє Дніпро Оперативний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дніпрянин зробив це навмисно. Адже йому, начебто, не сподобалося, що 62-річна пенсіонерка годує безхатніх котів у дворі будинку. Після цього, між ними стався конфлікт, у ході якого чоловік скинув жінці на голову горщик із квітами. У неї розсічена голова та гематома.

Поліцейські, які прибули на місце інциденту, викликали "швидку" для потерпілої. 42-річного чоловіка затримали й доправили до відділення поліції для з'ясування обставин.

Нагадаємо, у Дніпрі 10 червня на вулиці Робочій двоє невідомих викрали чоловіка. Вони представилися працівниками силових структур та силою посадили 60-річного пенсіонера до свого автомобіля. Потім його відвезли та утримували в орендованій квартирі. Працівники кримінальної поліції за кілька годин встановили особистості викрадачів. Ними виявилися двоє місцевих мешканців віком від 25 до 30 років. Їх відразу затримали. У чоловіків знайшли пістолет і магазин, споряджений набоями. В суботу, 11 червня, слідчі повідомили затриманим про підозру за статтею про викрадення людини. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах