На Криворізькому напрямку окупанти знову замінували берег річки Інгулець

На Криворізькому напрямку окупанти знову замінували берег річки Інгулець

На Криворізькому напрямку окупанти знову замінували берег річки Інгулець - фото: dreamstime.com

Події
14 червня 2022 09:56

На Криворізькому напрямку російські окупанти замінували узбережжя річки Інгулець.

Як повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України, ворог замінував рубіж у районі Давидового Броду – Калинівського. Тим часом на Миколаївському напрямку у районах населених пунктів Станіслав, Томина Балка, Дослідне Херсонської області, росіяни розгорнули до двох реактивних батарей та близько однієї батареї ствольної артилерії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також, на Південнобузькому напрямку військові РФ утримують зайняті рубежі та докладають усіх зусиль, щоб не допустити контрнаступальних дій українських захисників.

Росіяни вже не вперше мінують узбережжя річки Інгулець. 2 червня окупанти підірвали мости у районі Давидова Брода та Великої Олександрівки. Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що загарбники дедалі більше зосереджуються на обороні. Таким чином вони намагаються протидіяти контрнаступу ЗСУ на півдні.

Нагадаємо, в ніч на 14 червня під ворожий обстріл потрапили Криворізький та Синельниківський райони. Як повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, ввечері 13 червня окупанти вдарили по Малій Костромці. Ворог обстріляв околиці села – руйнувань немає і люди не постраждали. Вночі російські війська поцілили по прикордонним територіям Апостолівської громади. Обійшлося без втрат і без руйнувань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах