Після нічного обстрілу на Дніпропетровщині організували евакуацію

Після нічного обстрілу на Дніпропетровщині організували евакуацію -

Після нічного обстрілу на Дніпропетровщині організували евакуацію - фото: facebook.com/zelenodolskagromada

Події
13 червня 2022 13:30

У Дніпропетровській області пропонують евакуюватися мешканцям Зеленодольської громади, яка вночі потрапила під ворожий обстріл.

Про це 13 червня повідомили на офіційній сторінці Зеленодольської міської територіальної громаді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У повідомленні говориться, що мешканців громади на автобусах можуть евакуювати до Кривого Рогу. Усі бажаючі можуть звернутися за телефонами для реєстрації:

  • Місто Зеленодольськ – (096) 624 23 61;
  • Село Велика Костромка – (096) 687 90 38;
  • Село Мар’янське –(097) 647 90 72.

Міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що після нічного обстрілу рятувальники локально оглянули місто. Є огороджені зони, які потрібно обходити. Переміщатися по місту дозволено, але тільки по тротуарам, пішохідним доріжкам та дорогах. Снарядів багато, тому містян просять уважно дивитися під ноги. Заборонено прогулюватися по зеленим зонам, парковій чи пляжній зонах.

Окрім цього, з сьогоднішнього дня, 13 червня, на території Зеленодольської громади буде змінено порядок звучання сигналу "Повітряна тривога". Відтепер у разі отримання попередження про повітряну небезпеку, сигнал "Тривога" буде вмикатися на всіх звукових засобах оповіщення міста та буде звучати протягом перших п’яти хвилин. Після отримання сигналу "Відбій", буде вмикатися коротке звучання сирени тривалістю 15-20 секунд.

Оповіщення щодо "Повітряної тривоги" та "Відбій" в офіційних каналах месенджерів та додатках буде надходити у звичайному порядку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах