Підтримувала агресію РФ проти України: у Кривому Розі судитимуть місцеву мешканку

Підтримувала агресію РФ проти України: у Кривому Розі судитимуть місцеву мешканку

Підтримувала агресію РФ проти України: у Кривому Розі судитимуть місцеву мешканку - фото: espreso.tv

Події
09 червня 2022 12:09

У Кривому Розі судитимуть місцеву жительку, яка підтримувала та виправдовували збройну агресію Росії проти України.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, жінка мала російські погляди та поширювала через інтернет-месенджер матеріали, які пропагували злочинні дії ворога. Також вона виправдовувала мародерства і знищення житлових будинків, вчинені російською армією на території міст Буча та Ірпінь Київської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час обшуків, вдома у порушниці вилучили спеціально виділений для адміністрування мобільний термінал, який використовувався у протиправній діяльності.

Проти криворіжанки скерували до суду обвинувальний акт за частиною два статті 436-2 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом СБУ у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині, у Межівській територіальній громаді затримали сім’ю прихильників "руського міру". Під час перевірки у мобільних телефонах членів родини виявили антиукраїнську переписку та численні групи з підтримкою ворога. Їх передали на перевірку працівникам Служби безпеки України. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах