У Дніпрі пролунали вибухи: що відомо (оновлено)

У Дніпрі пролунали вибухи: що відомо -

У Дніпрі пролунали вибухи: що відомо - фото: t.me/dneproperatyv

Події
03 червня 2022 17:33

Сьогодні, 3 червня, у Дніпрі чули декілька вибухів. Великі стовпи диму можна було побачити з різних куточків міста.

Близько 16:30 місцеві жителя почали повідомляти у соціальних мережах про те, що почули вибухи. При цьому повітряна тривога у місті оголошена не була. Також у мережі почали зявлятися фотографії та відео, на яких можна було побачити густий білий та сірий дим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі почули вибух -У Дніпрі почули вибух - фото: t.me/dnepr_operativ

У пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області повідомили, що виникла пожежа на приватному підприємстві. Загорання сталося о 16:30 в металевому ангарі підприємства. Внаслідок цього вибухнули газові балони, які там знаходилися.

Площа займання склала приблизно 1000 квадратних метрів. На місці наразі працюють 17 рятувальників та 4 пожежні автомобілі. Інформація про загиблих та постраждалих уточнюється. Громадян просять не панікувати. На місці працюють рятувальники та проводять роботи з гасіння пожежі.

Оновлено в 18:47: у ДСНС Дніпропетровської області уточнили, що внаслідок вибуху газових балонів на приватному підприємству загинули дві людини, ще одна потрапила у лікарню. Там переробляли в біопаливо вторинну сировину – пластик та резину. В металевому ангарі вибухнули балони з пропан-бутаном. Загальна площа пожежі склала 2400 квадратних метрів. Пожежа ліквідована.

Інформації про ворожі прильоти немає  -Інформації про ворожі прильоти немає - фото: t.me/dneproperatyv

Дим було видно здалеку -Дим було видно здалеку - фото: t.me/dneproperatyv

Нагадаємо, що 2 червня російські окупанти обстріляли територію Криворізького району. Поцілили по одному із сіл. Внаслідок обстрілу постраждали мама і двоє її маленьких дітей. Також населений пункт залишився без світла та газу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах