На Дніпропетровщині через обстріл постраждали мама з двома дітьми

На Дніпропетровщині через обстріл постраждали мама з двома дітьми -

На Дніпропетровщині через обстріл постраждали мама з двома дітьми - фото умовне: agronews.ua

Події
03 червня 2022 09:20

Російські окупанти продовжують обстрілювати територію Дніпропетровської області. Внаслідок одного з обстрілів постраждала мама з дітьми.

Як розповів голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, вчора ввечері, 2 червня, ворог з артилерії обстріляв Зеленодольську громаду у Криворізькому районі. Окупанти вдарили кілька разів по Мар‘янському. За словами Резніченко, російські військові цілеспрямовано нищили населений пункт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ворожого обстрілу поранення отримали двоє дітей і їхня мама. Також зруйновані два будинки, ще кілька пошкоджені. З ладу був виведений газопровід та електромережі. Наразі у Мар‘янському працюють над відновленням світла та газу.

Керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів, що постраждали 35-річна жінка та діти 5 і 10 років. Усю необхідну медичну допомогу їм вже надали.

Олександр Вілкул наголошує, що на Криворізькому напрямку ситуація залишається напруженою, але контролюється Збройними силами України. Окупанти несуть втрати не тільки у живій силі, але і в техніці. Ворог продовжує вести обстріли зі всіх видів РСЗВ і ствольної артилерії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах