У Дніпрі подарували одяг та іграшки дітям, яких привезли із зони бойових дій

У Дніпрі подарували одяг та іграшки дітям, яких привезли із зони бойових дій - фото надали ВГороде

У Дніпрі подарували одяг та іграшки дітям, яких привезли із зони бойових дій - фото надали ВГороде

Події
01 червня 2022 14:20

У Дніпрі на честь Дня захисту дітей влаштували приємну несподіванку для малечі, яку привезли з Маріуполя, Краматорська, Слов'янська, Нікольського, Срібного, Покровська.

Так, благодійний фонд "Добро ТУТ" за фінансової підтримки Міжнародного європейського благодійного фонду "Save Ukraine" влаштував дітям переселенцям зі Сходу України приємну несподіванку у дитячому магазині "BestBaby" на Чернишевського. Для дітей купили речі та іграшки.

У Дніпрі подарували одяг та іграшки дітям, яких привезли із зони бойових дій -У Дніпрі подарували одяг та іграшки дітям, яких привезли із зони бойових дій - фото: надали Vgorode

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що основним напрямом цього фонду є підтримка тимчасово переміщених людей для організації їхнього життя на новому місці. Звернутися до БФ "Добро ТУТ" можна за телефоном – 093 646 1329. Для отримання допомоги людей просять брати із собою паспорт або документ, що підтверджує виїзд із районів, де бойові дії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах