У Дніпрі розшукують зниклу 17-річну дівчину

У Дніпрі розшукують зниклу 17-річну дівчину -

У Дніпрі розшукують зниклу 17-річну дівчину - фото: dp.npu.gov.ua

Події
31 травня 2022 10:17

Поліцейські розшукують зниклу Катерину Ніколаєву. 17-річна дівчина пішла з дому та досі не повернулася.

Як повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області, у понеділок, 30 травня, близько 14:30 дівчина пішла з дому у Шевченківському районі. Де вона зараз і що з нею – невідомо. Тому містян просять допомогти у пошуках.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Катерині 17 років, її зріст приблизно 162 сантиметри. У неї довге каштанове волосся та сірі очі. Коли її бачила в останнє, дівчина була одягнена в сіру кофту, чорну майку, джинсові білі брюки, біле взуття. При собі мала зелений рюкзак з візерунком у квітку. У Катерини є особлива прикмета – родимка зліва на підборідді.

Якщо ви знаєте, де може перебувати зникла дівчина, або бачили її, просимо повідомити про це до поліції за телефоном: (096) 884 83 94. Також можна звертатися на спецлінію за номером 102.

Нагадаємо, що у лікарнях Дніпропетровської області рятують дітей, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів. Майже у кожного з них осколкові поранення і складні переломи. Найменшому пораненому лише два роки. Наразі там перебуває восьмеро маленьких пацієнтів, яких госпіталізували з "гярчих точок".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах