Яка ситуація у Дніпропетровській області на 30 травня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 30 травня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 30 травня - фото умовне: facebook.com/GeneralStaff.ua/

Події
30 травня 2022 09:13

Ніч на 30 травня у Дніпропетровській області минула з затяжною повітряною тривогою. Ворог знову обстрілював наші території.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що російські окупанти знову стріляли з артилерії по Криворізькому району. Під обстріл потрапили Зеленодольська та Апостолівські громади. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник ДОР Микола Лукашук також повідомив, що окупанти обстріляли громади в Криворізькому районі. За його словами, по населеним пунктам не влучили – люди та будинки цілі.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку контрольована. Він повідомив, що російські військові продовжують вести обстріли по всій лінії зіткнення, яка проходить в Херсонській області. При цьому окупанти застосовують усі види реактивних систем залпового вогню, ствольну артилерію, танки, міномети і бойову авіацію. Також використовують заборонені касетні та фосфорні боєприпаси. Під удари потрапляють мирні населені пункти.

В інших громадах наразі все спокійно. Мешканці Нікопольського району можуть чути вибухи та роботу артилерії – це результат бойових дій на інших територіях. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровської області на ранок 30 травня немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах