У лікарнях Дніпра влаштували концерти для поранених бійців

У лікарнях Дніпра влаштували концерти для поранених бійців

У лікарнях Дніпра влаштували концерти для поранених бійців - фото: adm.dp.gov.

Події
28 травня 2022 11:12

До лікарень Дніпра приїхали українські музиканти. Вони влаштували там концерти, аби підтримати поранених військових та медиків.

Як повідомили в ДніпроОДА, Сергій Присяжний, Олександр Клец, гурт «Пан Карпо» заспівали свої драйвові пісні про стійкість та незламність духу у боротьбі з ворогом. Також вони жартували та ділилися історіями.

Учасник фесту «Пісні, народжені в АТО» Олександр Клец дав вже кілька сотень концертів на передовій. Тому бійці люблять його пісні. Він розповів, що військовим краще співати про кохання, аби вони згадували свій дім, жінок, дітей і надихалися.

Учасник фесту «Пісні, народжені в АТО» Олександр КлецУчасник фесту «Пісні, народжені в АТО» Олександр Клец - фото: adm.dp.gov

Музикант Сергій Присяжний також додав, що медики лікують тіло, а вони душу. Тому, якщо після їх пісень бійці отримують наснагу жити та боротися, значить, музиканти роблять все правильно.

Музикант Сергій ПрисяжнийМузикант Сергій Присяжний -фото: adm.dp.gov.

З цим погодився лікар-травматолог Юрій і зазначив, що музика і добрі слова сприяють одужанню.

Концерти для бійців у лікарнях організував благодійний фонд «Пісні, народжені в АТО».

Нагадаємо, що раніше Сергій Присяжний, Олександр Клец, гурт «Пан Карпо» приєдналися до благодійного концерту у дніпровському метро на станції Вокзальна. Там також співали гурти «Скрябін», «Ot Vinta» та «MBreeze», виконавці Петро Чорний і Віктор Негур. Усі присутні могли зробити свій внесок у Перемогу, перерахувавши будь-яку суму до благодійного фонду «Пісні, народжені в АТО».

Дізнатися, як зараз перерахувати гроші в БФ "Пісні, народжені в АТО" (Charity fund SONGS BORN IN ATO), можна тут.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах