У Дніпрі відновив роботу центр реабілітації для людей з інвалідністю: які умови та як записатися

У Дніпрі відновив роботу центр реабілітації

У Дніпрі відновив роботу центр реабілітації - фото: dniprorada.gov.ua

Події
24 травня 2022 12:22

У Дніпрі в центрі комплексної реабілітації для людей з інвалідністю "Мальва" безкоштовно допомагають дітям та дорослим до 35 років.

Заклад знаходиться на вулиці Тютюнова, 1. Виконуюча обов’язки директора центру Люсіне Мазур розповіла, що до війни там займалося 75 вихованців. Але зараз більшість з них виїхали за кордон. Тому, поки що, там проводять тільки індивідуальні заняття, повідомили у Міській раді.

Лікарі та педагоги для кожного особисто складають план лікування. Перед тим як почати курс реабілітації та за місяць-півтора проводять тестування. Це робиться для того, щоб відслідковувати ефективність занять та за потреби коригувати методику.

Крім фізичних тренувань, вихованці також проходять музичну, пісочну, ігрову й арт-терапію. Діти та батьки можуть разом відвідувати сімейну психотерапію.

У Дніпрі запрацював реабілітаційний центрУ Дніпрі запрацював реабілітаційний центр - фото: dniprorada.gov.ua

Всього в центрі можуть проходити реабілітацію 80 людей. За рік там лікуються понад  250 людей.

Дізнатися додаткову інформацію та записатися на реабілітацію можна за телефонами: (056)-785−73−55, (050)-746−25−54, або через офіційний сайт Центру тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах