Окупанти нанесли ракетний удар по Дніпропетровщині

Окупанти нанесли ракетний удар по Дніпропетровщині -

Окупанти нанесли ракетний удар по Дніпропетровщині - фото умовне: pravda.com.ua

Події
22 травня 2022 16:32

Сьогодні, 22 травня, у Дніпропетровській області вже декілька разів оголошували повітряну тривогу. На жаль, без ворожих "прильотів" не обійшлося.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що росіяни нанесли ракетний удар по Павлоградському району. Відомо, що ракета влучила у річку Самара. Ніхто з місцевих мешканців внаслідок цієї події не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У нас "приліт" у Павлоградському районі. Ракета влучила у річку Самара. Люди не постраждали. Орки почали "денацифікацію" української риби, – розповів Валентин Резніченко.

Нагадаємо, що наразі ситуація у Дніпропетровській області залишається стабільною та знаходиться під контролем Збройних сил України та військової адміністрації. Ніч на 22 травня минула спокійно і без надзвичайних ситуацій. Вночі неодноразово лунали сигнали повітряної тривоги, але ракетних атак не було.

Вчора протягом дня окупанти продовжували обстріл по всій лінії зіткнення, яка проходить в Херсонській області. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах