У Міноборони РФ вигадали нові фейки про Кайдацький міст

В Минобороны РФ придумали новые фейки про Кайдакский мост

В Минобороны РФ придумали новые фейки про Кайдакский мост - фото: litsa.com.ua

Події
12 травня 2022 11:33

Окупанти розповсюджують фейкову інформацію про Кайдацький міст у Дніпрі і хочуть заздалегідь звинуватити українську владу у можливому підриві.

Так, у Міноборони РФ заявили нібито Кайдацький міст замінували українські військові і "при підході підрозділів РФ та ДНР його підірвуть". На їхню думку, після цього вибуху українська сторона хоче звинуватити Збройні сили РФ нібито у "невибіркових ударах по життєво важливих об'єктах соціальної інфраструктури".

Крім того, окупанти придумали історію, мовляв, через Кайдацький міст охочих виїхати у напрямку на Харківську область і у бік "квазіреспублік" випускають за 200 доларів.

Наразі все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію

Влада Дніпра відреагувала на вигадки Міноборони РФ і підтвердила, що це фейкова інформація і зовсім нелогічна. Отже, вірити цьому не потрібно.

У Міноборони РФ вигадали нові фейки про Кайдацький міст -У Міноборони РФ вигадали нові фейки про Кайдацький міст - фото: t. me/stop_fake_dp

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах