На Дніпропетровщині у ДТП загинули 3 людини: серед них дитина

На Дніпропетровщині у ДТП загинули 3 людини: серед них дитина -

На Дніпропетровщині у ДТП загинули 3 людини: серед них дитина - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
11 травня 2022 10:15

Вночі на Дніпропетровщині сталася жахлива ДТП, яка забрала життя двох жінок та маленької дитини. Ще три людини потрапили у лікарню.

Подія трапилася близько 23:30 на трасі М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине поблизу села Слов’янка в Синельниківському районі. Так, легковий автомобіль врізався у вантажівку ЗІЛ з причепом, який у цей момент перебував на узбіччі дороги, розповіли у пресслужбі ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області сталася жахлива ДТП -У Дніпропетровській області сталася жахлива ДТП - фото: facebook.com/MNSDNE

Внаслідок удару у легковика була сильно зім’ята передня частина. В ДТП постраждали три людини – 63-річний водій, 25-річний хлопець та 12-річний хлопчик. Медики "швидкої" госпіталізували їх у лікарню.

Ще три людини загинули на місці події від отриманих травм – це 62-річна та 38-річна жінки, а також восьмирічний хлопчик. Рятувальники допомогли дістати тіла загиблих із понівеченого автомобіля.

Загинули три людини -Загинули три людини - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області ніч на 11 травня минула відносно спокійно. Лише один ряд лунала сирена. При цьому під ранок російські окупанти обстрілювали околиці Криворізького району зі сторони Херсонської області. Внаслідок обстрілу ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах