На Дніпропетровщині через обстріли "швидка" не могла доїхати до породіллі

На Дніпропетровщині через обстріли "швидка" не могла доїхати до породіллі -

На Дніпропетровщині через обстріли "швидка" не могла доїхати до породіллі - фото: pexels.com

Події
10 травня 2022 16:03

Сьогодні вранці, 10 травня, у мешканки Зеленодольської ОТГ почалися пологи. Однак із-за періодичних обстрілів медики не могли доїхати до породіллі.

Близько п’ятої години ранку до поліцейського офіцера Зеленодольської ОТГ звернувся староста села Велика Костромка з проханням про допомогу. Він повідомив, що у мешканки села почалися пологи, але "швидка допомога" не може до неї приїхати, оскільки тривають ворожі обстріли селища.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області, завдяки злагодженим діям поліції, екстрених служб та старости села жінку змогли доставити до безпечного місця. Потім її передали медикам "швидкої допомоги".

Під наглядом лікарів у кареті "швидкої" жінка народила дівчинку. Наразі мама та дитинка знаходяться у лікарні. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що ніч на 10 травня у Дніпропетровській області минула з тривогами, а ближче до ранку російські окупанти обстріляли околиці Великої Костромки, що у Криворізькому районі. Внаслідок обстрілу були пошкоджені декілька будинків. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах