У Дніпрі затримали підлітка, який "злив" відео роботи ППО

У Дніпрі затримали підлітка, який "злив" відео роботи ППО -

У Дніпрі затримали підлітка, який "злив" відео роботи ППО - фото: pexels.com

Події
09 травня 2022 12:40

Правоохоронці знайшли хлопця, який у Дніпрі зняв на відео роботу української Протиповітряної оборони та виклав його у соцмережі.

За попередньою інформацією, 4 травня 13-річний дніпрянин Максим зняв на відео місце, звідки ведеться робота Протиповітряної оборони. Відзняте відео він опублікував у соціальних мережах, передає "Днепр оперативный".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Своїми діями хлопець наразив на небезпеку українських військових та інших людей. Правоохоронцям вдалося встановити особистість підлітка. Оскільки Максим ще неповнолітній, то з ним провели профілактичну бесіду про неприпустимість подібної поведінки. Також подібну бесіду провели з його батьками.

Нагадаємо, що у Дніпрі дві школярки у прямому ефірі в Тік-Ток з захватом підтримували дії Росії та Путіна. При цьому їхня думка про Україну була зовсім протилежною. Досить швидко їхнє відео розлетілося по соцмережам. Користувачі підтвердили, що вони дійсно мешкають у Дніпрі. Через деякий час дівчатам довелося записувати відео з вибаченнями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах