У Дніпрі пролунали вибухи: що відомо

Вибухи у Дніпрі -

Вибухи у Дніпрі - фото: t.me/truexanewsua

Події
04 травня 2022 20:51

Сьогодні ввечері, 4 травня, мешканці Дніпра почули декілька потужних вибухів. Містян просять не покидати укриття.

Близько 19:50 у Дніпрі оголосили повітряну тривогу. Через деякий час дніпряни почали повідомляти у соціальних мережах, що почули щонайменше два потужних вибухи.

Міський голова Борис Філатов підтвердив, що окупанти обстріляли центр міста. Але він закликав чекати офіційну інформацію від військової адміністрації.

Борис Філатов про обстріл -Борис Філатов про обстріл - фото: t.me/borys_filatovv

Станом на 20:30 у Дніпрі продовжують лунати сирени. Тривога оголошена майже на всій території України.

Голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін повідомив, що у Дніпрі під обстріл потрапила залізнична інфраструктура. Серед залізничників постраждалих немає. Ступінь пошкоджень оцінять після закінчення повітряної тривоги.

Олександр Камишін повідомив детали -Олександр Камишін повідомив детали - фото: t.me/zalizni_zminy

Андрій Єрмак також підтвердив інформацію, що був удар по Дніпру у центральній частині міста:

– Росіяни намагаються зруйнувати нашу логістику, бо не можуть перемогти на полі бою. Вони хочуть зупинити країну, але це не вдається завдяки хоробрості наших воїнів, залізничників, шляховиків та всіх українців. Також Росія продовжує воювати із мирними людьми. Удари наносяться по центральних частинах міст – вчора вкотре постраждав парк Горького біля Харкова. Нам потрібне більше зброї, більше санкцій, більше підтримки. Союзники повинні розуміти, що кожна година сумнівів вартує нам дуже дорого у війні за цінності та свободу, – написав глава Офісу президента України.

Голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко повідомив, що було два ракетні удари по Дніпру. Одну ракету збило наше ППО. Друга потрапила біля залізничної інфраструктури. Людей не зачепило. Є руйнування. Рух поїздів зупинено.

Жителі будинків на правому березі Дніпра показали, що внаслідок вибуху у них посипалась штукатурка у квартирі:

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах