Коли у Дніпрі закінчиться навчальний рік в школах

Коли у Дніпрі закінчиться навчальний рік в школах -

Коли у Дніпрі закінчиться навчальний рік в школах - фото: 24tv.ua

Події
04 травня 2022 17:55

У міській раді Дніпра розповіли про завершення навчального року в умовах воєнного стану.

Як повідомили у департаменті гуманітарної політики, зважаючи на обставини, комунальним закладам освіти Дніпра було запропоновано внести зміни до структури навчального року. Тому завершити його планують через три тижні – 27 травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У департаменті пояснили, що завершення навчального року 27 травня пропонується за рахунок ущільнення навчального матеріалу, організації самостійної навчальної діяльності учнів, додаткових консультацій з використанням технологій дистанційного навчання.

Нагадаємо, що у Дніпрі створили платформу для безкоштовної підготовки випускників до Національного мультипредметного тесту, який запровадили замість традиційного ЗНО. Учні 11-х класів цього року вперше складатимуть Національний мультипредметний тест. Тому департамент гуманітарної політики разом з КП "Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста "єДніпро" розробили власну платформу для підготовки до НМТ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах