З Херсонщини у Кривий Ріг вдалося евакуювати більше 500 людей

З Херсонщини у Кривий Ріг вдалося евакуювати більше 500 людей -

З Херсонщини у Кривий Ріг вдалося евакуювати більше 500 людей - фото: dp.npu.gov.ua

Події
24 квiтня 2022 14:24

З окупованих сіл Херсонської області вдалося евакуювати до Кривого Рогу декілька сотень людей.

Як повідомив міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий, 23 квітня з Херсонщини евакуювали близько 600 людей і наразі вони знаходяться в безпеці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області розповіли, що правоохоронці допомогли людям добратися до безпечного місця. Так, офіцери Зеленодольської територіальної громади спільно з правоохоронцями відділення поліції № 10 Криворізького РУП організували та забезпечили проїзд автобусами до Кривого Рогу жителів Херсонської області. 

За інформації поліцейських, вдалося евакуювати 500 людей із сіл Ольгіно, Високопілля, Потьомкіне, які змогли самостійно вийти із окупованої російськими загарбниками території. 

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул також повідомив, що окупанти почали випускати людей із окупованих територій Херсонської області зі сторони Високопілля та Давидова Броду. Багато хто йде пішки з дітьми, а потім їх забирають криворізькі комунальні автобуси або "швидкі", якщо є така необхідність.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах