Філатов пояснив, чому у Дніпрі відмінили комендантську годину у Великодню ніч

Філатов пояснив, чому у Дніпрі відмінили комендантську годину у Великодню ніч -

Філатов пояснив, чому у Дніпрі відмінили комендантську годину у Великодню ніч - фото: nta.ua

Події
21 квiтня 2022 14:55

У Дніпропетровській області вирішили скасувати комендантську годину в Великодню ніч з 23 на 24 квітня. Міський голова Дніпра прокоментував це рішення.

Борис Філатов зауважив, що комендантська година не поширюється на Великдень, а питання її скасування чи продовження перебувають у юрисдикції обласної військової адміністрації. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "ДніпроТВ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами мера, ОВА має повну інформацію про безпеку від Служби безпеки України та інших силовиків. Тому рішення відміняти комендантську годину – це виключно рішення військової адміністрації. Борис Філатов каже, що він не може його заперечувати або коментувати.

- Якщо військова адміністрація прийняла таке рішення (відмінити комендантську годину на Великдень – ред.), то воно є доцільним, – сказав мер.

Також Борис Філатов додав, що особисто він цього року не планує відвідувати храми на Великдень.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області вирішили скасувати комендантську годину у Великодню ніч. Також не будуть відключати вуличне освітлення і обіцяли навіть збільшити кількість громадського транспорту. У Дніпрі транспорт буде курсувати всю ніч. Багато жителів області не згодні з таким рішенням. Наприклад, у Нікопольському районі та Кривому Розі вирішили не відмовлятися від комендантської години.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах