Окупанти обстріляли із систем залпового вогню Криворізький район

Окупанти обстріляли із систем залпового вогню Криворізький район -

Окупанти обстріляли із систем залпового вогню Криворізький район - фото: apnews.com.ua

Події
17 квiтня 2022 09:21

На ранок 17 квітня ситуація у Дніпропетровській області стабільна і спокійна. Ввечері окупанти обстріляли околиці Криворізького району.

Як повідомив голова ДОР Микола Лукашук, вчора ввечері, 16 квітня, ворог обстріляв блокпост і околиці одного з селищ у Криворізькому районі на кордоні з Херсонщиною. Люди цілі, постраждалих немає. Лукашук зазначає, що окупанти б‘ють з повітря, бо на землі приречені на поразку. На всіх інших напрямках – Донецькому, Луганському, Запорізькому – нині ситуація контрольована.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що у Кривому Розі та районі все спокійно, ситуацію контролюють Збройні сили України. Адміністрація продовжує допомагати відновлювати життєдіяльність населених пунктів півночі Херсонської області, які вдалося звільнити від окупантів. Також укріплюють периметр оборони Кривого Рогу, який проходить в середині Херсонщини.

Олександр Вілкул підтвердив, що було декілька обстрілів системами залпового вогню по прифронтовим селам Херсонської області і Криворізького району. Постраждали будинки та ферми. Серед людей жертв немає. Тому голова військової адміністрації закликає людей реагувати на заклики евакуації з певних територій, якщо такі будуть.

За словами Вілкула, наші військові продовжують ефективно знищувати техніку і живу силу противника. Більш детально він розповісти не може, але за вчора було знищено декалька одиниць ворожої техніки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах