Яка ситуація у Дніпропетровській області на 15 квітня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 15 квітня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 15 квітня - фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Події
15 квiтня 2022 09:36

Ніч на 15 квітня у Дніпропетровській області була тривожною. Лунали сирени, але обійшлося без ворожих "прильотів".

Голова ДОР Микола Лукашук відмітив, що ніч була дуже неспокійною як на Дніпропетровщині, так і по всій країні. Була одна повітряна тривога, але станом на ранок в області все добре – жодна російська ракета за ніч на територію Дніпропетровщини не прилетіла. Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко також підтвердив, що на цей час в області все нормально.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що ситуація у Кривому Розі і Криворізькому районі знаходиться під контролем ЗСУ. Лінія фронту проходить в середині Херсонської області. Окупантів на території Дніпропетровщини немає. Вілкул запевняє, що вони посилюють оборону міста по всім напрямках і готові к різному розвитку подій.

Вчора, 14 квітня, в Синельниківському районі на межі із Запорізькою та Донецькою областями ракета влучила біля нежитлового приміщення. Будівля частково зруйнована. Обійшлося без загиблих і без постраждалих. Якою саме ракетою поцілили – нині з‘ясовують фахівці.

Наразі окупантів на Дніпропетровщині немає. В області триває розмінування територій. Сапери ДСНС в посиленому режимі відпрацювали Криворізький район. Так, в Малій Костромці розмінували майже 160 снарядів. Роботи будуть продовжуватися.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах