Могли співпрацювати з ворогом: на Дніпропетровщині виявили 5 росіян

Могли співпрацювати з ворогом: на Дніпропетровщині виявили 5 росіян -

Могли співпрацювати з ворогом: на Дніпропетровщині виявили 5 росіян - фото: pexels.com

Події
13 квiтня 2022 11:56

У Дніпропетровській області поліцейські виявили п’ятьох громадян рф. Їх підозрюють у співпраці з ворогом.

Вчора, 11 квітня, правоохоронці провели обшуки за місцями мешкання жителів Юр’ївського району. Під час слідчих заходів перевірили 20 людей на причетність до ДРГ.

Оперативники виявили п’ятьох осіб, які мали при собі російські паспорти. Серед них був чоловік, який мав також український паспорт. При цьому подвійне громадянство наразі в Україні є незаконним. Також у них вилучили карабін з оптичним прицілом та 74 набої до нього.

У жителів Дніпропетровщини виявили російські паспорти -У жителів Дніпропетровщини виявили російські паспорти - фото: dp.npu.gov.ua

Також у них знайшли зброю -Також у них знайшли зброю - фото: dp.npu.gov.ua

Як розповіли в пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області, слідчі заходи проходили в рамках розслідування кримінального провадження (службове підроблення). Також розпочато кримінальне провадження за статтею за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами.

Вилучені документи та зброю направили на експертне дослідження. Зараз проводяться заходи для встановлення посадових осіб, які посприяли легалізації громадянина рф на території нашої держави.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області піротехніки продовжують знищувати російські боєприпаси, у тому числі заборонені касетні снаряди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах