На Дніпропетровщині евакуюють переселенців із Синельниківського району

На Дніпропетровщині евакуюють переселенців із Синельниківського району -

На Дніпропетровщині евакуюють переселенців із Синельниківського району - фото: unian.net

Події
06 квiтня 2022 17:48

У Дніпропетровській області планують евакуювати переселенців, які тимчасово проживають у районах, що межують з Донецькою областю.

Про евакуацію повідомили у Васильківській селищній об’єднаній територіальній громаді. Так, зазначили, що це стосується колишніх Петропавлівського, Межівського і Покровського районів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Евакуація буде відбуватися відносно переселенців першочергово, так як можливо найближчим часом, місця де вони наразі проживають, потрібні будуть людям, які будуть виїжджати з територій, на яких будуть проводитися бойові дії, – повідомили у Васильківській ОТГ.

Що стосується евакуації місцевого населення Васильківки, то це питання наразі не стоїть. За можливості людям пропонують виїжджати за межі ОТГ або області. Інформації, куди буде відбуватися евакуація васильківців при необхідності, зараз немає.

При цьому поки що немає небезпеки ведення бойових дій на території Дніпропетровської області. Є лише можливість "прильоту" ворожих ракет. Причини для паніки на території Васильківської ОТГ відсутні,  Ситуація контрольована, зазначають у селищній раді.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах