Як у Дніпрі отримати гуманітарну допомогу

Як у Дніпрі отримати гуманітарну допомогу -

Як у Дніпрі отримати гуманітарну допомогу - фото: dniprorada.gov.ua

Події
28 березня 2022 17:13

У Дніпрі гуманітарну допомогу можна отримати через "СпівДію хаб" – програму, яка надає підтримку людям, постраждалим від війни.

Як розповіли у міській раді, отримати гуманітарну допомогу можуть як переселенці, так і люди з міст та областей, які зараз знаходяться у скрутному фінансовому становищі. Волонтери передають людям продукти харчування, одяг, гігієнічну продукцію та інші необхідні речі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Отримати допомогу можна таким чином:

  • Звернутися на гарячу лінію "СпівДія хаб" за номерами:  (99) 500 71 17, (97) 500 71 17;
  • Заповнити анкету на сайті.

У хабі допомагають в якості волонтерів десятки людей. Долучаються до доброї справи навіть підлітки – вони працюють не гірше за дорослих. Та все ж хаб потребує додаткових рук, оскільки роботи багато і різного характеру.

Усі, хто бажає долучитись до роботи у хабі, можуть звернутись за телефонами: (93) 507 63 57, (95) 716 80 48. Крім цього, серед нагальних потреб – постільна білизна, розкладайки та ліжка. Також хаб постійно приймає продукти харчування, предмети гігієни та одяг.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах