Яка ситуація на Дніпропетровщині на ранок 26 березня

Яка ситуація на Дніпропетровщині на ранок 26 березня -

Яка ситуація на Дніпропетровщині на ранок 26 березня - фото: adm.dp.gov.ua

Події
26 березня 2022 09:05

У Дніпропетровській області ніч минула спокійно, зранку лунала сирена. Зараз ситуація лишається стабільною.

Як розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, на Дніпропетровщині все добре і ніч минула спокійно, але розслаблятися поки що рано. ЗСУ, Нацональна гвардія, сили територіальної оборони продовжують виконувати свою роботи. Також тримаються свій "фронт" органи місцевого самоврядування.

- Тримаємо стрій і продовжуємо працювати: забезпечуємо стабільну і безперебійну роботу інфраструктури, допомагаємо переселенцям, тримаємо на постійному контролі питання запасів продуктів харчування, медикаментів в області, – прокоментував Лукашук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко також підтвердив, що в регіоні все нормально. Він порекомендував мешканцям області подарувати собі вихідні – сходити до спортзалу, прогулятися парком, провести час з рідними чи просто почитати книгу.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що у Кривому Розі все добре. Мер Нікополя Олександр Саюк також повідомив, що за ніч надзвичайних ситуацій не траплялось, а місто та всі служби працюють у штатному режимі. Мер Апостолового Андрій Оса повідомляв, що посилили оборону на Херсонському напрямку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах