Вибух у Дніпрі: дві ракети потрапили у військову частину

Вибух у Дніпрі: дві ракети потрапили до військової частини

Вибух у Дніпрі: дві ракети потрапили до військової частини - ілюстрація: neokohn.hu

Події
25 березня 2022 08:57

Вчора увечері, 24 березня, дніпряни чули сильні вибухи. Стало відомо, що дві ворожі ракети потрапили до військової частини на околиці Дніпра.

За попередньою інформацією ДСНС у Дніпропетровській області, орієнтовно о 22:38 росія завдала 2 ракетних ударів по одній із військових частин на околиці міста Дніпро. Якими саме ракетами окупанти завдали удару – встановлюють фахівці.

В результаті ракетних ударів виникли два осередки пожежі. Будинки частини сильно зруйновані. Інформація про загиблих та постраждалих наразі з'ясовується.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, частково зруйновано кілька будівель. Рятувальники пожежу загасили. Більше атак із повітря вночі не було. Окупантів на території Дніпропетровської області немає.

Голова ДніпроОДА Валентин Резніченко повідомив, що рятувальники розбирають завали та шукають людей.

ОНОВЛЕНО о 13:30: як повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області, за фактом ракетних ударів по військовій частині ЗСУ на околиці Дніпра їхні фахівці вже відкрили кримінальне провадження за статтею за посягання на територіальну цілісність та недоторканність України, що призвело до тяжких наслідків. Триває розслідування випадку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах