Філатов: "Дніпро є одним з найбезпечніших міст. На вокзалі налагоджено логістику, а лікарні, транспорт і ЖКГ працюють стабільно"

Філатов: "Дніпро є одним з найбезпечніших міст. На вокзалі налагоджено логістику, а  лікарні, транспорт і ЖКГ працюють стабільно"

Філатов: "Дніпро є одним з найбезпечніших міст. На вокзалі налагоджено логістику, а лікарні, транспорт і ЖКГ працюють стабільно"

Події
07 березня 2022 12:25

У Дніпрі та області ситуація спокійна та контрольована. Ворог кордонів регіону не перетинав. Дніпро нині залишається чи не найбезпечнішим містом країни. Про це на брифінгу 7 березня наголосив мер Борис Філатов.

За його словами, нині ключовим питанням залишається евакуація із залізничного вокзалу. У Дніпрі вдалося налагодити вдалу логістику цього процесу.

- Ті безлад і штовханина, що були нещодавно, їх вже немає. Вчора виїхало близько 14,5 тисяч людей. Я ще раз наголошую на дотриманні правил. У нас працюють пункти обігріву, дитячі кімнати, де є психологи та харчування, – сказав Філатов.

Так, сьогодні заплановано п’ять потягів – два на Львів, а також Чоп, Трускавець та до Польщі (місто Хелм). Протягом дня їх кількість може збільшитись – залежно від кількості людей. Евакуаційні потяги вирушають лише з першої платформи вокзалу. Вихід до них через західний вхід на платформу (біля магазину АТБ).

Водночас, за спостереженнями Філатова, виїзди автомобільними шляхами у західних напрямках відбуваються так званими хвилями. Зокрема, шлях на Кропивницький фактично вільний.
Водночас, коментуючи роботу критичної інфраструктури Дніпра, мер наголосив, що лікарні працюють у штатному режимі та забезпечені всім необхідним. Жодних вихідних ані сьогодні, ані завтра у медзакладів немає.

Муніципальний транспорт курсує за скорегованим під комендантську годину графіком. Початок роботи не раніше 07:00. Закінчення – не пізніше 18:00. Інтервал руху  20-30 хвилин.

Метрополітен працює за звичайним графіком.

У житлово-комунальному господарстві ситуація теж нормальна. Точкові аварії відбуваються суто з технічних причин. Їх швидко усувають. Також аварійно-диспетчерський пункт КП "Теплоенерго" працює стабільно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах