У Дніпрі хлопця помили на автомийці (відео)

У Дніпрі хлопця помили на автомийці -

У Дніпрі хлопця помили на автомийці - фото: 24tv.ua

Події
21 лютого 2022 10:56

Іноді блогери наважуються на дивні вчинки, щоб зняти ефектне відео. Так, у Дніпрі помітили хлопця, якого купали на мийці для автомобілів.

Як розповідають місцеві жителі, випадок трапився на автомийці на Майнулівському проспекті. На відео, яке зняли очевидці, можна побачити, як хлопця в піні поливають із шланга, а поряд у цей момент чоловік моїй свій автомобіль. При цьому все, що відбувалося, знімали на телефон. Тому городяни припустили, що хлопці просто вирішили зняти відео для Тік-Тока чи будь-якої іншої соціальної мережі.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Вчинок молодих людей оцінили не всі. Зокрема через те, що на вулиці зараз досить холодно, а купання на відкритому повітрі можуть закінчитися не лише великою кількістю лайків під відео, а й застудою. Навіть якщо хлопця поливали теплою водою, то є велика ймовірність застудитися.

Нагадаємо, що нещодавно в центрі Дніпра відбулося не типове одруження – хлопець вирішив "одружитися" з надувною лялькою. Наречений разом із своєю "нареченою", яка виявилася надувною лялькою у весільній сукні, прибув у заздалегідь підготовлене місце на білому лімузині.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах