У Дніпрі продають недобудований житловий комплекс на Перемозі

У Дніпрі продають недобудований житловий комплекс на Перемозі -

У Дніпрі продають недобудований житловий комплекс на Перемозі - фото: setam.net.ua

Події
18 лютого 2022 17:51

На аукціон виставили недобудований житловий комплекс "Нова Перемога", що знаходиться на житловому масиві Перемога в Дніпрі.

Відповідний лот з'явився на сайті державних аукціонів "Сетам". Житловий комплекс знаходиться в районі перехрестя бульвару Слави та вулиці Новорічної. Будівництво припинилося ще на першій черзі. Житловий комплекс складається з двох недобудованих будинків. Один готовий на 22%, а другий – 24%. Також до лоту додаються 12 невеликих земельних ділянок.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Аукціон заплановано на 16 березня. Стартова ціна недобудованого житлового комплексу складає 14 мільйонів гривень. Поки що є два учасники, які захотіли взяти участь у торгах, але їхні кандидатури ще не затвердили.

Відомо, що житловий комплекс належить забудовнику "Правильна компанія". Майно компанії заарештувала Державна виконавча служба, тож будівництво тривалий час заморожено. Здати ЖК в експлуатацію планували ще 2009-го року. Тоді люди, які вклали в будівництво гроші, навіть виходили на мітинги, але справа ніяк не просунулась. Добудовувати будинки тепер доведеться новому власнику.

Відповідно до проекту, житловий комплекс мав виглядати так:

Комплекс планували збудувати таким -Комплекс планували збудувати таким - фото: lun.ua

Але насправді він має такий вигляд:

ЖК не змогли добудувати -ЖК не змогли добудувати - фото: setam.net.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах