Як виглядає найдорожчий папуга, якого продають у Дніпрі

Як виглядає найдорожчий папуга, якого продають у Дніпрі -

Як виглядає найдорожчий папуга, якого продають у Дніпрі - фото: olx.ua

Події
16 лютого 2022 16:08

Якщо кішечки та собачки за кілька тисяч доларів уже нікого не дивують, то папуг за таку ціну зустрінеш нечасто. Ми покажемо, як виглядає найдорожчий папуга, якого продають у Дніпрі.

Найдорожчим папугою виявився жовтохохлий какаду. Ціна такого папуги становить 1 350 доларів (близько 38,1 тисяч гривень).

За словами продавця, його папуги окільцьовані, тобто свого власного розведення, і вирощені на екологічному кормі. В оголошенні йдеться, що пташки ручні, грайливі, схильні до розмов і дуже комунікабельні. Також папуги люблять перебувати у суспільстві людей і навіть вміють їсти з рук.

Продавець запевняє, що чотиримісячні пташенята вже готові переїхати до нової родини.

Найдорожчі папуги у Дніпрі -Найдорожчі папуги у Дніпрі - фото: olx.ua

Варто зазначити, що особин цього виду папуг не можна назвати мініатюрними, оскільки іноді їхня вага досягає одного кілограма. Найхарактерніша риса цих пташок - виразний гострий жовтий чубчик. Цей вид відносять до тих, хто легко навчається. Такі какаду можуть слухняно повторювати фрази, а також виконувати деякі трюки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах