Як виглядає сквер на Калиновій перед відкриттям

Як виглядає сквер на Калиновій перед відкриттям -

Як виглядає сквер на Калиновій перед відкриттям - фото: nashemisto.dp.ua

Події
16 лютого 2022 10:26

У Дніпрі на перетині вулиць Калинова та Образцова оновлюють сквер Євгена Клочка. Роботи майже закінчили та планують відкрити його вже навесні.

На території скверу уклали нове покриття, поставили комфортні лавки зі спинками, урни. Для дітей облаштували спортивний майданчик із безліччю елементів, гойдалки батути, турніки тощо, передає "Наше місто".

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

По периметру встановили металеву огорожу, щоб уберегти зону відпочинку рук вандалів. Ялини та берези, які росли у сквері багато років, під час реконструкції зберегли.

У Дніпрі облаштовують новий сквер -У Дніпрі облаштовують новий сквер - фото: nashemisto.dp.ua

Для дітей та дорослих облаштували зону відпочинку -Для дітей та дорослих облаштували зону відпочинку - фото: nashemisto.dp.ua

Нові лавки -Нові лавки - фото: nashemisto.dp.ua

На створення упорядкованого скверу міська влада виділила 24 мільйони гривень. При цьому, як кажуть городяни, у сквері вже встигли зламати деякі елементи благоустрою.

Сквер намагалися захистити від вандалів огорожею -Сквер намагалися захистити від вандалів огорожею - фото: nashemisto.dp.ua

Вандали разтрощили знаряддя -Вандали разтрощили знаряддя - фото: nashemisto.dp.ua

Зламали лавочку -Зламали лавочку - фото: nashemisto.dp.ua

Нагадаємо, що раніше мер Дніпра Борис Філатов пояснював, чому у сквері на Калиновій по периметру встановили високу огорожу. За його словами, то вимушений захід, адже інакше цей сквер розберуть на запчастини вже за місяць. Також він повідомив, що сквер закриватиметься на ніч, щоб там не збиралися компанії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах