Під час риболовлі двоє чоловіків провалилися під лід: витягти змогли лише одного

Під час риболовлі двоє чоловіків провалилися під лід: витягти змогли лише одного -

Під час риболовлі двоє чоловіків провалилися під лід: витягти змогли лише одного - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
11 лютого 2022 10:03

У Кам'янському районі двоє чоловіків рибалили на річці Дніпро, коли раптово обидва провалилися під кригу.

Нещасний випадок стався у четвер, 10 лютого, близько 15.35 у Верхньодніпровську. На місці події рятувальники побачили одного із чоловіків у воді на відстані 100 метрів від берега. Його витягли та перенесли на берег. Другий рибалка потонув, повідомили у прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області.

Врятованого 72-річного чоловіка одразу ж передали медикам. Його госпіталізували до Кам'янської міської лікарні. Водолази на човні почали шукати другого чоловіка, але його тіло так і не знайшли у воді. О 18.45 пошуки припинилися, оскільки на вулиці вже було занадто темно. Сьогодні, 11 лютого, рятувальники планують знову розпочати пошукові роботи.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині чоловік пірнув у ополонку і зник. На місце події прибули рятувальники, але під час візуального обстеження чоловіка не знайшли. Знайти тіло змоглина відстані 20 метрів від берега і на глибині чотирьох метрів. Рятувальники підняли тіло чоловіка на поверхню. Загиблому було 39 років. Його тіло доставили на берег та передали поліції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах