Ведучий "Орла і Решки" з Дніпра потрапив у серйозну ДТП в Африці

Ведучий "Орла і Решки" з Дніпра потрапив у серйозну ДТП в Африці -

Ведучий "Орла і Решки" з Дніпра потрапив у серйозну ДТП в Африці - фото: instagram.com/novy_channel

Події
10 лютого 2022 09:50

Автобус, в якому їхали дніпровський блогер Кирило Макашов та знімальна група тревел-шоу "Орел і Решка", протаранив сім машин. ДТП сталося у Мозамбіку

Як розповів Кирило Макашов, вони вийшли з аеропорту, зняли стартову підводку та розлучилися з ведучою Мішель Андраде. Після цього він разом із знімальною групою сіли у великий автобус. За словами блогера, вони їхали і спочатку все було гаразд. Він стояв біля центральних дверей, спершись на них.

- Проїхали три-чотири зупинки, і ці двері відчинилися прямо на ходу! Ледве не вивалився і одразу ж схопився руками за поручень. Здивувався, не зрозумів, що сталося. Думав, може так і має бути перед під'їздом до наступної зупинки, – згадує Кирило, передає прес-служба "Нового каналу".

Після цього в автобусі зчинився шум – люди почали кричати та панікувати. З'ясувалося, що автобус відмовив гальма. Автобус "летів" центральним проспектом Мапуту (столиця Мозамбіку), який йшов під ухилом. Таким чином, транспорт не зупинявся, а навпаки – набирав швидкість.

Кирило разом із оператором Андрієм у цей момент сіли, вперлися колінами у передні сидіння і просто чекали, чим це все закінчиться. У результаті автобус врізався в легковик, перед яким стояв такий самий величезний автобус. Від удару машину, в якій була жінка, затиснуло між автобусами. Жінка залишилася живою – її врятували подушки безпеки. У лікарню госпіталізували п'ятьох людей, а сім машин протаранили.

За словами ведучого, відходити від пережитого шоку їм довелося дуже швидко, тому що потрібно було знімати новий випуск, тому після ДТП вони одразу вирушили до наступної локації. І лише ввечері хлопці зрозуміли, що з ними сталося.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах