Ресторанна піца на будь-який смак у Дніпрі: чудова альтернатива домашнім стравам

Ресторанна піца на будь-який смак у Дніпрі: чудова альтернатива домашнім стравам - фото

Ресторанна піца на будь-який смак у Дніпрі: чудова альтернатива домашнім стравам - фото

Суспільство
05 сiчня 22:48

Коржик із помідорами, соусом і сиром — саме так виглядала перша піца. Це була нехитра їжа, яка забезпечувала швидке насичення, а їсти її можна було просто на ходу або в перервах між роботою. Сьогодні піца готується так само просто і швидко. Ось тільки асортимент начинок значно розширився. До того ж ці ласощі пропонують не тільки в кафе, а й у найкращих ресторанах — піца у Дніпрі від майстерних кухарів IKURA з доставкою неймовірно популярна.

Причини популярності піци 

Оригінальність смаку і різноманітність начинок — головні причини, за якими тонка основа з тіста, доповнена улюбленими інгредієнтами, завоювала прихильність дорослих і дітей. Вона досить часто стає альтернативою звичній домашній їжі. Вибираючи піцу з доставкою додому або в офіс, завжди можна замовити варіант, що поєднує улюблені продукти. Чудова можливість створити ексклюзивну страву — розробити персональний рецепт, додаючи продукти з переліку запропонованих на сайті ресторану. 

Усі піци можна умовно розділити на кілька категорій залежно від начинки: 

  • М'ясні. Основними інгредієнтами стають різноманітні делікатеси: шинка, мисливські ковбаски, бекон, салямі, копчена куряча грудка. Додатковими компонентами можуть бути консервована кукурудза, помідори, солоні огірки, гриби та ароматні свіжі трави. Такі піци особливо подобаються чоловікам — вони досить ситні.
  • Сирні. Часто вибирають діти та дорослі, які віддають перевагу правильному харчуванню. Ці страви поєднують від 2 до 4 сортів сиру та зазвичай доповнюються фірмовими соусами, прикрашаються зеленню.
  • Овочеві. Страви для вегетаріанців. Як начинка використовуються овочі та гриби, оливки і зелень.
  • Десертні або солодкі. Такі піци — мікс фруктів і ягід на тонкій основі. Додатковими інгредієнтами, що підсилюють смак, можуть бути топінги, крем-пломбір, цукерки, консервовані ананаси, солодка сирна маса тощо.

Класифікувати цю їжу насправді досить складно. Адже, по суті, начинкою для піци може бути що завгодно. Головне, щоб поєднання інгредієнтів припало до смаку. Досить популярні, наприклад, піци з морепродуктами, а також пікантні страви для любителів паприки.

Як їсти піцу без шкоди для фігури 

Смачна піца від кухарів ресторану «Ікура» — чудова альтернатива домашнім стравам. Готується швидко — її не потрібно довго чекати, щоб нагодувати сім'ю або друзів простою і смачною їжею. Коли піца приносить справжнє гастрономічне задоволення, але є побоювання зіпсувати фігуру, не варто відмовлятися від улюблених ласощів. Достатньо просто врахувати кілька порад: 

  • вибирати піцу на дуже тонкій основі; 
  • відмовитися від поїдання бортиків; 
  • віддавати перевагу низькокалорійним начинкам. 

Дотримуйтеся нескладних правил і балуйте себе смачною піцою з доставкою від «Ікура» у Дніпрі. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах