Аксесуари для туризму: що потрібно взяти з собою

Аксесуари для туризму: що потрібно взяти з собою.

Аксесуари для туризму: що потрібно взяти з собою. Фото: Fonariki

Суспільство
09 травня 2023 10:38

Якщо ви активна людина, любите походи і кемпінг, значить ви вже маєте чи тільки плануєте купити необхідне спорядження. Що найбільше знадобиться на природі, а без чого можна обійтись? Давайте розбиратись.

Що взяти з собою в туристичну подорож

Комплектація туриста залежить від багатьох чинників:

  1. Тип туристичного відпочинку (активний, пасивний чи екстремальний).
  2. Програма туру (рибалка, охота, подорожі, подолання перешкод).
  3. Тривалість і періодичність вилазок.
  4. Умови перебування (комфортні, без комфорту).
  5. Особливості переміщення (пішки, велосипед, автомобіль).
  6. Чисельність компанії для активного відпочинку.

В залежності від вищезгаданих факторів, можна перейти до вибору необхідного спорядження.

Аксесуари для туризму: що потрібно взяти з собою.Аксесуари для туризму: що потрібно взяти з собою. Фото: Fonariki

Що стане у пригоді:

1. Ліхтарі з міцним і герметичним корпусом з анодованого авіаційного алюмінію, який має стійкість до подряпин і потертостей - незамінний помічник для будь-якого виду відпочинку. Тактичні ліхтарі можуть надійно працювати навіть у воді на глибині до двох метрів. Ручні, налобні, кемпінгові ліхтарі різних розмірів і конструкцій прийдуть на допомогу в нічний час. Також в поход слід взяти запасні акумулятори, пальчикові (АА) або міні пальчикові AAA батарейки.

2. Стандартні ножі для охоти, рибалки, компактні ножі-мультиінструменти з кусачками, щипцями, штопором тощо - все залежить від того, що потрібно різати, відкривати, зводити. Також сьогодні дуже популярні мультитули - швейцарські ножі. Невеликий корпус, в який поміщається ніж, відкривачка, штопор, пилка, кусачки, ножиці, викрутка, плоскогубці та кілька інших корисних пристроїв. Сучасні універсальні інструменти брендів Roxon, Ganzo, Active, SOG, Xiaomi Nextool просто вражають своєю мультифункціональністю.

3. Якщо в програмі передбачене полювання, то скоріш за все потрібна зброя: револьвери під патрон, стартові пістолети, пневматичні гвинтівки і пістолети, набори для чистки, пневмокулі, сошки, цівки, приклади, мушки, планки та багато інших комплектуючих до різних видів зброї.

4. Якщо ви подорожуєте автомобілем, з собою можна взяти більше туристичного спорядження: намети, спальники, розкладачки, стільчики, крісла, столи, термоси, газові пальники, підвісні гамаки, туристичні рюкзаки, посуд.

5. Для екстремального туризму можуть знадобитись пилки, сокири, мачете, екшн-камери, радіостанції.

А які корисні речі ви берете чи хочете взяти з собою в похід? І без чого можна обійтись, щоб полегшити ношу? Якщо Вас зацікавили товари для походу – Вам допоможе туристичний магазин Ліхтарики.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах