У "Нафтогазі" розповіли, якою буде ціна на газ для українців взимку

У "Нафтогазі" розповіли, якою буде ціна на газ для українців взимку -

У "Нафтогазі" розповіли, якою буде ціна на газ для українців взимку - фото: pexels.com

Комуналка
18 серпня 2022 11:32

Протягом опалювального сезону ціна газу для побутових споживачів в Україні змінюватися не буде. Тариф становите 7,96 гривень за кубометр.

Як повідомили у газопостачальній компанії "Нафтогаз України", тарифний план "Фіксований" буде діяти до кінця квітня 2023 року. Тому споживачі протягом цього часу будуть сплачувати єдину ціну – 7,96 гривень за кубометр газу. Тариф обіцяють не підвищувати.

У компанії наголошують, що вони наразі працюють у режимі нон-стоп, аби безперебійно забезпечити газом кожну домівку, лікарню, дитячий садочок, військову частину та інші соціальні об’єкти. Тому українців закликають сумлінно сплачувати рахунки, адже на сьогодні це дуже важливо.

- Пам’ятайте, що кожен сплачений рахунок – підтримка в тилу, крок до перемоги та стабільний опалювальний сезон 2022/2023. Противник уже дав зрозуміти, що готовий бити по важливих цивільних об'єктах, інфраструктури та шантажувати Європу задля зняття санкцій, – йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

Тариф на газ підвищувати не будуть -Тариф на газ підвищувати не будуть - фото: facebook.com/NaftogazGasSupply

Нагадаємо, що у Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що найближчим часом на всьому фронті розгортатимуться гострі події.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах