Коли у Дніпрі може завершитися опалювальний сезон

Коли у Дніпрі може завершитися опалювальний сезон -

Коли у Дніпрі може завершитися опалювальний сезон - фото: freepik.com

Комуналка
21 березня 2022 15:34

Найближчим часом у Дніпрі не планують вимикати опалення в будинках. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив міський голова Борис Філатов.

Березень виявився надто прохолодним, тому цього місяця, скоріш за все, опалення не будуть відключати. Як і в довоєнний час тепло припинять подавати тоді, коли середньодобова температура не буде опускатися нижче 8 градусів тепла. Така температура повинна триматися не менше трьох днів підряд.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з попереднім прогнозом погоди, наступні дні у Дніпрі буде відносно тепло. Температура повітря максимально буде підвищуватися до 11-12 градусів тепла. При цьому вночі ще буде прохолодно – стовпчики термометрів опускатимуться до 0 градусів.

У вівторок та середу у місті буде сонячна погода, а от у четвер, 24 березня, синоптики прогнозують сильний дощ. Опади очікуються і в п’ятницю, 25 березня, тому радимо дніпрянам на всякий випадок дістати парасольки.

Прогноз погоди у Дніпрі -Прогноз погоди у Дніпрі - фото: sinoptik.ua

Нагадаємо, що у Дніпрі продовжують безплатне встановлення індивідуальних газових лічильників. Стали відомі адреси, за якими будуть роботи у 2022 році.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах