Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 31 травня по 6 червня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 31 травня по 6 червня
Дозвілля та їжа
30 травня 20:49
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 31 травня по 6 червня. Фото: постер фільму "Одне життя"

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Волейбол!! Битва на звалищі

Рейтинг IMDB: 7.7/10
Аніме. Японія, 2024 р.
Режисер: Сусуму Міцунака
В ролях:
Каїто Ісікава
Юкі Кадзі
Аюму Мурасе

Незважаючи на сильну конкуренцію, збірна команда школи Карасуно з волейболу пройшла попередній етап турніру Харутака у префектурі Міягі та вийшла у третій тур.

Одне життя

Рейтинг IMDB: 7.5/10
Драма, історичний. Великобританія, 2023 р.
Режисер: Джеймс Хоуз
В ролях:
Ентоні Хопкінс
Хелена Бонем Картер
Джонні Флінн

Скромного та не публічного джентльмена Ніколаса Вінтона запрошують на телевізійне ток-шоу, де він нарешті дізнається всю правду про події Другої світової війни, коли намагався врятувати сотні дітей від загибелі у концтаборі. Одне життя може змінити долі сотень людей — як у минулому, так і сьогодення.

Вторгнення. Операція "Дунай"

Рейтинг IMDB: 7.2/10
Драма, історичний. Україна, Чехія, Литва, 2023
Режисер: Петро Миколаїв
В ролях:
Томаш Тепфер
Зузана Маурері
Адріан Ястрабан

Політичний трилер про придушення Празької весни та боротьбу народу Чехословаччини проти радянської окупації. Історія завжди повторюватиметься, якщо зло не зупинити, бо ворог продовжує діяти за старими методичками КДБ. Наприкінці 1960-х років, коли країна вирішила позбутися комуністичного ярма, ключовою фігурою Празької весни став виходець із єврейської родини з Галичини – лікар та політик Франтішек Кригель. Однак радянська влада не збиралася поступатися зоною впливу і в одну ніч зруйнувала надії народу на волю. Радянські танки увійшли до Праги. Кремлівські спецслужби починають полювання, і Кригеля разом із представниками уряду викрадають та відвозять до Москви. У полоні під тиском КДБ їх змушують підписати протокол, що означає згоду військову окупацію країни. Кригель – єдиний, хто відмовляється ставити підпис, незважаючи на загрозу ліквідації його та близьких, кинувши виклик самому Брежнєву.

Езра. Неналежна поведінка

Рейтинг IMDB: 6.8/10
Драма. США, 2023 р.
Режисер: Тоні Голдвін
В ролях:
Боббі Каннавале
Вільям А. Фіцджеральд
Роберт де Ніро

Комедія про складні стосунки між колись успішним сценаристом нічних комедій, а тепер не надто успішним стендапером та його неабияким 9-річним сином Езрою. Зазнавши краху в кар'єрі та в особистому житті, Макс живе разом з батьком Стіном, талановитим шеф-кухарем, який через свої дива втратив ресторан і став швейцаром. Макс постійно свариться з колишньою дружиною та її новим хлопцем із приводу виховання їхнього сина. Зрештою, він вирішує викрасти Езру і вирушити разом з ним у подорож через усю країну, що призвело до неймовірно катастрофічних наслідків.

Ти мене любиш?

Рейтинг IMDB: 6.2/10
Драма. Україна, 2023 р.
Режисер: Тоня Ноябрьова
В ролях:
Каріна Хімчук
Максим Михайличенко
Наталія Лазебнікова

Дівчина Кіра, яка щойно вступила до театрального вишу, проживає своє дорослішання через розрив із сім'єю – її батьки несподівано для неї розлучаються після 20-ти років ідеального, як їй здавалося, спільного життя. Кіра змушена подорослішати і прийняти нову реальність на тлі зламу старої імперії СРСР та народження нової держави.

Тест на тещу

Рейтинг IMDB: 5.7/10
Комедія. Франція, 2024 р.
Режисер: Жюльєн Ерве
В ролях:
Крістіан Клав'є
Дідьє Бурдон
Сільві Тестю

Батьки нареченої - дуже багаті, ще й аристократи зі старовинними палацами, виноградниками та родоводом до сьомого коліна. Перспектива знайомства сімей виглядає справжнім пеклом, адже тато нареченого – простий продавець машин у сільському салоні. Ця зустріч має перетворитися на катастрофу, але несподіваний подарунок – тест ДНК – сплутав карти. І тепер усі дізнаються, хто є хто насправді!

Незнайомці: Частина перша

Рейтинг IMDB: 5/10
Трилер. США, 2024 р.
Режисер: Ренні Харлін
В ролях:
Меделін Петш
Фрой Гутьєррез
Рейчел Шентон

Майя та Райан вирішують відсвяткувати свою п'яту річницю, але не підозрюють, що вона може стати останньою. Вони вирушають у подорож, яка приводить їх до маленького містечка, де місцеві жителі, навіть діти, напрочуд зацікавлені незнайомцями. Пара не хоче залишатися в цьому дивному місці, але змушена провести ніч у будинку, де невдовзі з'являються божевільні у лялькових масках.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах