Фестиваль актуального українського мистецтва Dnipro Art Stage Fest

Фестиваль актуального українського мистецтва Dnipro Art Stage Fest -

Фестиваль актуального українського мистецтва Dnipro Art Stage Fest - фото: lihtaryk.com.ua

Дозвілля та їжа
01 квiтня 17:32

Незабаром розпочне свою роботу новий арт-простір Dniproartstage, створений на базі Школи Сідура і Телетеатру. На початку квітня буде запущено великий мистецький фестиваль Dnipro Art Stage fest. 

Фестиваль актуального українського мистецтва Dnipro Art Stage fest  - перший масштабний проєкт ДніпроАртСтейдж, що проходитиме у Дніпрі з 1 по 30 квітня 2024 року.

Коли: 1-30 квітня 2024;

Де: ДніпроАртСтейдж, Крутогірний узвіз, 9;

Для кого: Молоді митці та мисткині всіх жанрів, архітектори та дизайнери-початківці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

- Протягом фестивалю на всіх учасників чекатимуть 4 мистецькі майданчики а також окремий воркшоп для молодих дизайнерів та архітекторів. Серед них: музичний, театральний, літературний майданчики, сквот візуального мистецтва, - повідомляють організатори.

Воркшоп для молодих дизайнерів та архітекторів "Сучасний арт-простір - виклики сьогодення" розраховано на молодих фахівців, які прагнуть отримати досвід роботи з громадськими просторами творчого напряму.

Фестиваль актуального українського мистецтва Dnipro Art Stage Fest фото 1Фестиваль актуального українського мистецтва Dnipro Art Stage Fest фото 1

Об’єктом проєктування в рамках воркшопу буде сам простір ДніпроАртСтейдж, який на разі вкрай потребує оновлення як фізичного, так і концептуального.  Реєстрація учасників відбуватиметься в онлайн-режимі. Автори найкращого проєкту за результатами голосування отримають грошовий приз.

Відбір учасників музичного майданчику здійснюватиметься за категоріями: виконавці інструментал, вокалісти, автори-виконавці і гурти. Після відбору учасників та формування програми виступів запрошуємо усіх бажаючих на концерти, що проходитимуть в просторі ДніпроАртСтейдж з 15 по 21 квітня (усі події фестивалю транслюватимуться онлайн на наших сторінках у соцмережах).

Літературний майданчик фестивалю працюватиме за трьома напрямками: поезія, експериментальна поезія (воркшоп) і коротка проза. За результатами відбору буде сформовано списки виступаючих на читаннях, які відбудуться з 8 по 14 квітня в ДніпроАртСтейдж. 

На театральному майданчику на гостей чекає фестиваль камерних та експериментальних вистав. Покази відібраних учасників проходитимуть з 22 по 28 квітня. 

Учасники арт-сквоту "Третя весна" створять в рамках фестивалю експозицію з власних інсталяцій. Робота над створенням проєктів учасників - з 8 по 28 квітня. Відкриття виставки - 30 квітня. Протягом місяця експонування в просторі ДніпроАртСтейдж глядацьким голосуванням буде обрано авторів найкращої інсталяції. 

Переможці конкурсних відборів за всіма фестивальними напрямами отримають грошовий приз і можливість сольного виступу на сцені ДніпроАртСтейдж. 

Контактні номери:

  • Pr-ниця Олена Мількіна 050-378-71-41
  • Кураторка та медиаторка фестивалю Яна Куницька 050-972-99-04
  • Зам. директора ДніпроАртСтейдж Майя Бойко 050-284-53-02

ДніпроАртСтейдж в соціальних мережах:

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах