10 нових фільмів, які вийдуть у квітні 2024 року: трейлери.
10 нових фільмів, які вийдуть у квітні 2024 року: трейлери
Дозвілля та їжа
28 березня 14:43
10 нових фільмів, які вийдуть у квітні 2024 року: трейлери. Фото: viva.ua

Квітень 2024 обіцяє бути захопливим для кіноманів, оскільки в цьому місяці виходять деякі фільми, які точно варто відзначити у своєму календарі. Давайте розглянемо, на що варто звернути увагу наступного місяця в кінематографії.

Останній подих

Жанри: бойовик, трилер
Країна: США
Прем'єра: 9 травня 2024 року

Суспільство страждає від дефіциту кисню. Кілька щасливчиків переховуються у захищених бункерах, оснащених спеціальними системами подачі повітря. Але навіть ці притулки не залишаються непоміченими. У безумовному і безжалісному світі кожен стає мішенню, але звичайна жінка бореться за своє життя, щоб забезпечити своїй доньці доступ до дорогоцінного кисню.

Ми, наші улюбленці та війна

Жанр: документальний
Країна: Україна
Прем'єра: 4 квітня 2024 року

Документальний стрічка "Ми, наші улюбленці та війна" є творінням тревел-блогера та журналіста Антона Птушкіна. Робота над проектом тривала півтора роки. Фільм "Ми, наші улюбленці та війна" розповідає історію великого життєвого випробування, яке спільно переживають люди та їхні улюблені домашні тварини під час повномасштабного вторгнення. У цей час тисячі українців були змушені залишити свої домівки, багато з них вирушали на шлях рятунку, не маючи можливості взяти з собою найнеобхідніші речі. Серед тих, хто вирушив у важку подорож, були й ті, хто не залишив своїх домашніх улюбленців – собак, котів, тварин в зоопарках. Фільм розповідає про героїчні зусилля людей, які вирішили допомогти тим, хто опинився в скрутному положенні, відзвітує про їхню мужність та відданість у найважчий момент.

Почерк кілера

Жанри: бойовик, детектив, драма, кримінал, трилер
Країни: США, Велика Британія
Прем'єра: 11 квітня 2024 року

Ця історія переносить нас до Чикаго, де детектив Ден Ловсон знаходиться на сліду нерозкритих злочинів. Але відправившись до Шотландії, він зустрічається з шотландським колегою, Ґленом Бойдом, який ділиться захоплюючими новинами про відродження серійного вбивці. Ці злочини нагадують нерозкриті справи, які Ловсон розслідував п'ять років тому в Чикаго.

Емі Вайнгауз: Back To Black 

Жанри: біографія, драма, музика
Країни: Велика Британія, Франція, США
Прем'єра: 11 квітня 2024 року

Фільм розповідає захопливу історію Емі Вайнгауз та процесу створення її революційного альбому "Back to Black". Розкриваючи цей шедевр з точки зору самої Емі та вдихаючись її глибоко особистими текстами, стрічка поглиблює наше розуміння феномену однієї з найвидатніших виконавиць усіх часів.

Я і Фелікс

Жанр: драма
Країна: Україна
Прем'єра: 11 квітня 2024 року

Фільм "Моя зустріч з Феліксом" розповідає історію зростання хлопця на ім'я Тимофій у 90-х роках. Центральним аспектом є його взаємини з рідними, друзями, першою коханкою та колишнім контррозвідником Феліксом, який брав участь у війні в Афганістані.

Стрічка заснована на книзі "Хто ти такий?" від українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха. Одну з головних ролей виконав Юрій Іздрик, відомий український письменник і поет.

Повстання Штатів 

Жанри: бойовик, драма
Країни: США, Велика Британія
Світова прем'єра: 12 квітня 2024 року

Довгоочікувана п'ята режисерська робота Алекса Гарленда, представлена культовою американською студією A24. Цей епічний фільм з бюджетом понад 70 мільйонів доларів запрошує глядачів у захоплюючу, наповнену адреналіном подорож у недалеке майбутнє разом із групою журналістів, що подорожують Сполученими Штатами під час ескалації громадянської війни, яка охопила всю країну.

Любов, брехня та кровопролиття 

Жанри: кримінал, мелодрама, трилер
Країни: Велика Британія, США
Прем'єра: 18 квітня 2024 року

Пристрасть, що викликає насильство і веде до криміналу. Менеджерка тренажерного залу, яка живе віддалено від цивілізації, відчуває закоханість до впертої бодібілдерки, яка мріє про кар'єру в Вегасі. Їхня любов перетворюється на небезпечну пригоду, що втягує їх у мережу злочинних зв'язків.

Ебіґейл 

Жанри: жахи, трилер
Країни: Ірландія, США
Прем'єра: 18 квітня 2024 року

Після викрадення 12-річної доньки впливової кримінальної фігури викрадачі вимагають викуп у розмірі 50 мільйонів доларів. Однак їм доводиться протриматися протягом ночі, спостерігаючи за дівчинкою. Замкнуті в будинку грабіжники починають таємниче зникають один за одним. З наступним жахом вони виявляють, що залишилися сам на сам не зі звичайною дівчинкою...

Суперники

Жанри: драма, мелодрама, спорт
Країна: США
Прем'єра: 26 квітня 2024 року

Дружина та тренер відомого тенісиста, який переживає нещасливий період, вирішують записати його на змагання "Челленджер", де він зіткнеться з колишнім коханцем своєї дружини.

Крашанка

Жанри: комедія, сімейний
Країна: Україна
Прем'єра: 25 квітня 2024 року

Довгий час вони не збирались разом, але цього року вони вирішили відсвяткувати Великдень разом. Дві сестри, Олеся Жураківська та Даша Легейда, разом з братом, Володимиром Гладким, повертаються до будинку свого дитинства, де живе їхній тато, Станіслав Боклан. Згідно з розповідями сусідів, з початком війни батько став дивним і проводить більшість часу у своїй майстерні. Діти не можуть зрозуміти, що не так з їхнім батьком, до того як їхній онук не береться за справу. Виявляється, що він будує ракету, щоб атакувати вороже місто. У нього є всі необхідні креслення та великий досвід у цій справі. Йому лише трохи наполегливості та уникнення допомоги молодших членів родини, які зовсім не розуміють, що відбувається.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах